I VIRTUOSI DI WATERLOO

CONCERT DE L'ORCHESTRE

I Virtuosi di Waterloo komt naar Beersel met een toegankelijk programma met heel bekende meesterwerken. De hoogtepunten van deze avond zullen o.a. het prachtige Double Violin concerto van Bach en de uiterst virtuose Carmen van Bizet zijn. Gegarandeerd een niet te missen parel van een concert gespeeld door een jong, dynamisch en uiterst levendig ensemble dat regelmatig rond de wereld reist!

Solist is de fluitist Marc Grauwels, ongetwijfeld een van de meest vooraanstaande Belgische fluitisten van vandaag. Dit heeft hij te danken aan zijn talent, zijn charisma, zijn dynamische en gulle persoonlijkheid maar eveneens aan zijn aangeboren gave voor communicatie. Zijn eclectische instelling als solist op de internationale scene heeft talrijke componisten uit heel de wereld geïnspireerd om speciaal voor hem te schrijven of om hem aan te spreken voor de creatie van hun nieuwe stukken.

Virtuose meesterwerken van o.a. Bach, Rossini, Bizet,…: dit is wat Marc Grauwels met zijn ensemble Virtuosi di Waterloo voor ons in petto heeft. Laat je meeslepen door de emoties in hun muziek, want daar gaat het bij dit jong, dynamisch en uiterst levendig ensemble om!

Data

Praktisch

  • Basistarief: 20 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 19 euro
  • Mini extra ticket met code: 19 euro
  • Midi extra ticket met code: 17 euro
  • maxi extra ticket met code: 15 euro

Extra

duur: 2x 40 min

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be