PORTLAND (TRY-OUT)

LIVE

PORTLAND behaalde in 2016 een plaats in de finale van Humo’s Rock Rally en werd dit jaar gekroond tot winnaar van De Nieuwe Lichting. Zowel POURING RAIN (half miljoen streams op Spotify) als hun cover MATILDA van alt-J zijn snoepjes voor de radio. Vanavond brengen ze hun magie naar CC de Meent.

Portland zoekt de grenzen op tussen hedendaagse indiepop en authentieke folkmuziek, al flirtend met elektronische sounds. Hun dromerige melancholische nummers worden overgoten met wondermooie meerstemmige zangpartijen en klinken tijdloos en puur. Portland behaalde in 2016 een plaats in de finale van Humo’s Rock Rally en werd dit jaar gekroond tot winnaar van De Nieuwe Lichting.

“Een warm dekentje van melancholische pop.” (StuBru n.a.v. De Nieuwe Lichting 2018)

azra verzorgt met haar live set die niet veel franje nodig heeft om te overtuigen het voorprogramma van PORTLAND. azra sleurt je in haar eentje mee in een donkere en meeslepende set waarin ze met gemak de hoogste toppen in haar bereik streelt. Ze heeft genoeg aan melancholische, doch soulvolle vocalen, beatbox en een loopstation om je naar de keel te grijpen. Indrukwekkend en puur, de kracht van het individu.

Portland - Matilda

Portland - Matilda (alt-J cover) (live)

Portland performing 'Matilda' (alt-J cover) live at DAFT Studios in Belgium on February 26, 2018. http://www.stubru.be http://www.facebook.com/studiobrussel http://www.instagram.com/stubru http://www.twitter.com/stubru


binnenkort in CC de Meent

Data

Praktisch

  • Basistarief: 15 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 14 euro
  • Mini extra ticket met code: 14.25 euro
  • Midi extra ticket met code: 12.75 euro
  • maxi extra ticket met code: 11.25 euro

Extra

Vocals, gitaar: Jente Pironet
Vocals, keys: Sarah Pepels
Keys: Gill Princen
Drums: Arno De Bock

Staand concert.
Try-out naar aanleiding van hun show in de Ancienne Belgique op 8 november 2018 met support-act van azra.

azra: 20.15u tot 20.45u.
Portland: 21.00u tot 22.15u.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be