ROB DE NIJS

NIET VOOR HET LAATST

NIET VOOR HET LAATST is de titel van het nieuwe album en theatertour van Rob De Nijs waarmee hij komend najaar door Vlaanderen tourt. Ook zijn klassiekers waaronder ‘Banger Hart’, ‘Malle Babbe’, ‘Zondag’, ‘Het Werd Zomer’ zullen de revue passeren. Het wordt een feelgoodmarathon van Rob de Nijs-hits!

Een artiest met een oeuvre zoals Rob de Nijs dat in jaren heeft opgebouwd, zou makkelijk op zijn lauweren kunnen rusten en de hits van weleer het werk laten doen. Toch maakt hij diep in zijn zesde decennium als artiest gewoon weer een nieuw album waarmee hij komend najaar door Vlaanderen tourt.

Met zijn nieuwe album NIET VOOR HET LAATST weet hij zijn fans te verrassen met nieuwe nummers en bijzondere samenwerkingen met o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Erik de Jong alias Spinvis en Paskal Jakobsen van BLØF. De ooit zo vruchtbare samenwerking met Belinda Meuldijk als tekstschrijfster werd met dit album weer nieuw leven ingeblazen. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit”, zegt de zanger daar zelf over. “Eerlijk en openhartig. Ik kom dichterbij dan ooit."

NIET VOOR HET LAATST is daarmee een album dat in meer dan één opzicht bijzonder is. Het voegt een nieuw hoofdstuk toe aan een muzikaal leven dat al in de vroege jaren zestig begon. De titel van het album is veelzeggend: we gaan nog heel veel van Rob de Nijs horen.


binnenkort in CC de Meent

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 40 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 39 euro
  • Mini extra ticket met code: 38 euro
  • Midi extra ticket met code: 34 euro
  • maxi extra ticket met code: 30 euro

Extra

duur: 2x 50 min.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be