KABINET K / HETPALEIS

HORSES

HORSES is een dansvoorstelling met een ontembare energie, waarin 5 jonge kinderen en 5 volwassenen elkaar ontmoeten. Klein en groot delen gretigheid en verwondering, en boven al een onwankelbaar vertrouwen in elkaar. Met livemuziek van Thomas Devos en Bertel Schollaert. HORSES is geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf 8 jaar.

HORSES gaat over groot willen zijn en over kind willen blijven, over macht en kwetsbaarheid, over dragen en gedragen worden. Over het aftasten vòòr de overgave, het zoeken naar wie de touwtjes in handen heeft, het vinden van de cadans. HORSES getuigt van kracht en integriteit in menselijke verhoudingen. Op livemuziek van Thomas Devos en Bertel Schollaert zoeken de dansers naar een symbiose, een uniek verbond met de ander, als ruiter en paard.

Kabinet k hanteert een danstaal die veel vertelt met weinig, die vertedert en pijn doet tegelijk, die sober en rijk is, abstract en naturel, ernstig en speels. Livemuziek, de aanwezigheid van verschillende generaties op de scène en de invloed van de beeldende kunsten zijn constanten in het werk. Kabinet k benadert dans op een zeer organische manier. De poëzie van het werk is universeel.

HORSES - KABINET K

horses

null

Data

Praktisch

  • Basistarief: 17 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 16 euro
  • Mini extra ticket met code: 16.15 euro
  • Midi extra ticket met code: 14.45 euro
  • maxi extra ticket met code: 12.75 euro

Extra

Productie kabinet k / HETPALEIS
Choreografie:
Joke Laureyns en Kwint Manshoven

Dansers:
Jacob Ingram-Dodd
Evelyne Rossie
Kwint Manshoven
Jitte Schoukens
Mona De Broe
Lio Maelfeyt
Judith Ginvert
Suza De Gryse/Louisa Vermeire

Muzikanten:
Bertel Schollaert, Thomas Devos

HORSES is geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf 8 jaar.

duur: 60min zonder pauze

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be