STIKSTOF

SUPPORT-ACT: BLU SAMU

STIKSTOF alias JAZZ, ZWANGERE GUY & ASTROFISIKS houden met hun Nederlandstalige hiphop een vergrootglas voor hun leven, hun generatie, hun omgeving en bij voorkeur ook Brussel. Met hun nieuwe plaat OVERLAST zetten ze de Brusselse hiphopscene definitief op de kaart. Met voorprogramma van BLU SAMU en afsluitende set van DEEJAY VEGA die steevast uitmondt in een feestje. Bon appetit!

STIKSTOF is het geesteskind van JAZZ , ZWANGERE GUY & ASTROFISIKS, live begeleid door DEEJAY VEGA. Sinds 2010 geven ze een gezicht aan de Brusselse rapscene en hebben ze hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamers gebracht. Hun raps zijn een vergrootglas voor hun leven, hun generatie en hun Brussel. Ze hebben hun eigen label Frontal opgericht waar ze de Brusselse jeugd de kansen willen bieden die ze zelf hebben moeten afdwingen. Ze zijn het levende bewijs dat Nederlandstalige hiphop kan in Brussel en zich niet enkel tot Brussel hoeft te verhouden. Na twee platen (“STIKSTOF” en “/02”) over het straatleven in de grootstad, zetten ze met hun derde OVERLAST de Brusselse hiphopscene definitief op de kaart. Live hebben ze al menige Belgische zaal omgetoverd tot een broeierige zweethaard.

De Portugees-Belgische Salomé Dos Santos alias BLU SAMU, verzorgt met haar intuïtieve mix van hiphop en soul het voorprogramma van STIKSTOF. Na Couleur Café en Dour is ze binnenkort te spotten op het podium van CC de Meent. Deejay Vega, vaste waarde bij STIKSTOF, sluit de avond af met een legendarische set.


binnenkort in CC de Meent

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Mini extra ticket met code: 17.1 euro
  • Midi extra ticket met code: 15.3 euro
  • maxi extra ticket met code: 13.5 euro

Extra

Line-up:
20.15u – 20.45u: Blu Samu
21.00u – 22.30u: STIKSTOF
22.45u – 01.00u: Deejay Vega

Staand concert

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be