THE DUBLIN LEGENDS

HET TWEEDE LEVEN VAN THE DUBLINERS

Sommige bands zijn onsterfelijk. The Dublin Legends staat garant voor verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten die met hun enthousiasme een sfeertje weten te creëren dat je op slag doet vergeten dat je in een theaterzaal zit!

Het past in de levensfilosofie van de Ieren: de dood is niet het einde maar een nieuw begin. The Dublin Legends blijven dan ook niet bij de pakken zitten na het overlijden van hun compaan Eamonn Campbell. Hij nam in 2012 als oud-lid van de legendarische Dubliners het initiatief om met de overige bandleden de muzikale erfenis van de fenomenale Ierse band nieuw leven in te blazen. Een gouden greep, want vijf jaar later zijn The Dublin Legends in heel Europa ongekend populair, ook in ons land. In zanger-gitarist Shay Kavanagh heeft de band een waardig opvolger voor Campbell gevonden. In deze samenstelling zullen de iconen van de traditionele Ierse folk hun fans nog jarenlang verwennen met zinderende concerten. Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is. Puur en rauw vanuit het hart!

The Dublin Legends weten binnen een paar minuten elke concertzaal qua sfeer om te toveren tot een reusachtige Ierse pub. Blinkende decors en special effects hebben de bandleden niet nodig; de kracht zit in hun stemgeluid en hun instrumentale virtuositeit. In een avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, ‘Whiskey in the jar’ en ‘The Irish Rover’.

Dublin Legends FB video najaar 2018

Dublin Legends FB video najaar 2018

Uploaded by cc de meent alsemberg on 2018-09-10.


binnenkort in CC de Meent

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 35 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 34 euro
  • Mini extra ticket met code: 33.25 euro
  • Midi extra ticket met code: 29.75 euro
  • maxi extra ticket met code: 26.25 euro

Extra

Sean Cannon
Eamonn Campbell
Gerry O’Connor
Paul Watchorn

duur: 2 x 45 min.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be