VERBORGEN VERLANGEN

FILM

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: ‘Verborgen Verlangen’, een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise, een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster.

De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen. Louise doet zich voor als de schrijfster van ‘Verborgen Verlangen’ en verkoopt het boek als geen ander. Herman krijgt eindelijk erkenning voor zijn werk en geniet van de recensies én de royalties. Want het boek wordt een echte bestseller en Louise ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer Herman jaloers wordt op Louises stijgende roem, start de strijd om erkenning… Vincent en Dennis moeten alles uit de kast halen om de uitgeverij te redden van een nakend schandaal.

Over VERBORGEN VERLANGEN

Zeggen dat de nieuwe Greta Garbo is opgestaan zou te veel eer zijn, maar wat we wél mogen opschrijven is dat Astrid Coppens het er in haar eerste grote vertolking verrassend goed afbrengt. In een rol die een oceaan verwijderd ligt van haar typetje uit ASTRID IN WONDERLAND speelt ze een schoenenverkoopster die zich door twee uitgeverijdirecteuren laat overtuigen om mee te draaien in een literaire zwendel. ’t Is een figuur die voer geeft voor karikaturale overdrijving (denk: gestuntel op hoge hakken en dommegrietenhumor), maar de emotionele intelligentie waarmee Astrid haar personage vertolkt en de volstrekt ontheatrale manier waarop ze haar dialogen debiteert, verlenen de schoenenverkoopster een kern van aandoenlijke waarachtigheid. Overigens staan ook de meer doorgewinterde acteurs in deze remake van de Nederlandse film HET VERLANGEN met dezelfde merkwaardige ingehoudenheid te acteren. (Humo – Erik Stockman)

VERBORGEN VERLANGEN

VERBORGEN VERLANGEN Nu in de bioscoop

VERBORGEN VERLANGEN Nu in de bioscoop

bekijk ook

FC DE KAMPIOENEN 3

FILM

zo 25 mrt 2018

20u00

DDT slaagt erin om eigenaar te worden van FC De…

HAN SOLO

JUBILEE

do 29 mrt 2018

20u15

Hoera! Han solo staat 10 jaar op de Vlaamse podia.…

VLAAMS MUZIEKTHEATER

DE VOGELHANDELAAR

za 31 mrt 2018

20u15

Het Vlaams Muziektheater brengt met ‘De Vogelhandelaar’ een van de…

RABOT

FILM

zo 8 apr 2018

20u00

RABOT vertelt het verhaal van een sociaal woonblok dat tegen…

DUO ROELAND HENDRIKX - ANNIE LAVOISIER

KLARINET EN HARP

zo 22 apr 2018

11u00

Het meest zangerige instrument, de klarinet, gecombineerd met het meest…

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • kassa: 7 euro

Extra

België, 2017
Regie: Maarten Moerkerke
Met o.a.: Astrid Coppens, Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Dominique Van Malder, Kim Hertogs, Hans Royaards, Janine Bischops, Joke Devynck, Hans Van Cauwenberghe en Tania Kloek
Duur: 90 min
Genre: komedie

GRATIS KOP KOFFIE TIJDENS DE PAUZE. TAART AAN €2. 

Infofiche