HELDEN BOVEN ALLES

FILM

De Helden winnen een snelheidsrecord met een cool bouwwerk en krijgen onder meer een reischeque waarmee ze naar de Ardennen trekken. Een week lang in een luxe spa-resort, een ideetje van Sieg. Maureen vindt dit maar niets en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar de jongens zijn koppig. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar - en hun vriendschap - terug te vinden.

Over HELDEN BOVEN ALLES

Voor hun nieuwe film HELDEN BOVEN ALLES trekken Sieg, Dempsey, Nico en Maureen naar de Ardennen. Voor een wellnessvakantie, was het plan, maar dat draait natuurlijk anders uit. Waar het verhaal in de eerste film nog vrij dun was, wilde men er nu meer een echte film van maken: met meer verhaal dus. De helden worden meer fictie dan zomaar vier vrienden die garant staan voor het betere knutselwerk. Dat is gelukt, want ook voor een volwassene verveelt de film niet, en dat kun je niet van alle kinderfilms zeggen. Tsjik-tsjak, de HELDEN-film gaat vollen bak. (De Morgen – Jan Debackere)

Na het grote succes van het spectaculaire Ketnet-programma HELDEN- waarin vier jonge durfallen week na week allerlei fantastische stunts in elkaar steken - volgt de tweede HELDEN-langspeelfilm. De vaste Helden worden bijgestaan door een schitterende Adriaan Van den Hoof als de neurotische wellnessmedewerker Zven en Karlijn Sileghem als de bizarre boswachter Wendy. Plezier en avontuur verzekerd! (Cinemazed)

bekijk ook

COCO - Vlaamse versie

FAMILIEFILM

zo 15 apr 2018

15u00

Disney Pixars COCO is een groot muzikaal en kleurrijk spektakel.…

DOLFJE WEERWOLFJE

DE MUSICAL

wo 25 apr 2018

15u00

DOLFJE WEERWOLFJE is een musical voor het hele gezin, gebaseerd…

Praktisch

  • vlieg afbeelding
  • voorverkoop: 6 euro
  • kassa: 7 euro
  • Filmpas: 5 euro

Extra

Familiefilm. België. 2017.

NL gesproken, FR ondertiteld.

Regie: Geerard Vandewalle.
Met: Dempsey Hendrickx, Sieg(fried) De Doncker, Maureen Vanherberghen, Nico(las) Vanhole, Adriaan Van den Hoof en Karlijn Sileghem.

Duur: 88 min.

Infofiche