OKIDOK

SLIPS INSIDE

Pierrot en Marcel hebben lichamen om van te dromen: gespierd, elegant, knap en vaardig. Daarenboven zijn ze overtuigd van hun eigen grenzenloze kwaliteiten. Met een straffe demonstratie willen ze iedereen van hun kunnen overtuigen. In een voortdurende strijd proberen ze elkaar te overtroeven met uitzonderlijke krachttoeren en behendigheidsoefeningen.

De flaters van Pierrot en de blunders van Marcel leveren heerlijk hilarisch bewegingstheater op. Eén uur lachen geblazen, zonder woorden, en met tweemaal NIETS. Okidok behoort reeds jaren tot de top van de internationale humoristische circusacts. Met zijn eerste creatie, HA HA HA, wist dit Waalse duo zich meteen sterk te onderscheiden. Deze voorstelling werd reeds meer dan 500 maal opgevoerd en staat nog steeds geprogrammeerd.In SLIPS INSIDE zet Okidok zijn clowneske werk verder. Met dezelfde, uitgekiende lichaamstaal brengen ze woordloos bewegingstheater, ondersteund door vocale fraseringen. Maar de esthetiek is ditmaal van een andere orde. De maquillage en de grote clownschoenen ruimen plaats voor de zekerheid en de duidelijkheid van het naakte acrobatenlichaam. Vanuit de basisregels van het circus, het etaleren van krachttoeren en het tonen van hun behendigheid, leren we de twee personages kennen met hun specifieke gektes, hun verzuchtingen, hun onhandigheden en hun flaters.

Slips Inside

OKIDOK - Slips Inside - (Teaser)

This is "OKIDOK - Slips Inside - (Teaser)" by Bertrand Groisard on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

bekijk ook

KAPITEIN WINOKIO

BLIJ BANG BOOS BEDROEFD

zo 4 feb 2018

15u00

In dit muzikale circus vliegen de angsthazen, krokodillentranen en bibberbeentjes…

BLAUWHUIS

STAPMAN

wo 14 feb 2018

15u00

Theatermaker Simon D’Huyvetter brengt samen met muzikante Renée het verhaal…

DOLFJE WEERWOLFJE

DE MUSICAL

wo 25 apr 2018

15u00

DOLFJE WEERWOLFJE is een musical voor het hele gezin, gebaseerd…

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • vlieg afbeelding
  • Basistarief: 16 euro
  • Maxi-abonnement tot -25%: 12 euro
  • Midi-abonnement tot -15% : 13.6 euro
  • Mini-abonnement tot -5%: 15.2 euro
  • Lerarenkaart: 15 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

Van en met: Benoît Devos en Xavier Bouvier

Ook voor kinderen vanaf 8 jaar.

Infofiche