VLAAMS MUZIEK THEATER

KLASSIEK NIEUWJAARSCONCERT

Al meer dan 30 jaar is het Vlaams Muziek Theater in Alsemberg te gast met haar Weens nieuwjaarsconcert. In 2020 is dat niet anders, want ook dan word je opnieuw van harte uitgenodigd om het nieuwe jaar muzikaal in te zetten. Verwacht je aan een uniek programma met populaire melodieën uit de opera, operette, musical en internationale evergreens.

Het Vlaams Muziek Theater:
In 1973 werd in Heist-op-den-Berg een nieuw operettegezelschap opgericht met als doel elk jaar een operettevoorstelling op de planken te brengen en dit integraal in het Nederlands. De Heistse Operette Kring was geboren.Ondertussen is dit gezelschap uitgegroeid tot het populairste operettegezelschap van de Benelux en trad op in België, Nederland en Frankrijk. Zij gaan nu verder onder de naam "Vlaams Muziek Theater", afgekort VMT. Naast hun jaarlijkse operetteproducties richten zij ook heel wat concerten in. En hiervoor durft men beroep te doen op buitenlandse artiesten zoals Peter Minich, Karin Pagmar en de laatste jaren komen Jozsef Bozso en Trixi Teremi, regelmatig uit Hongarije overgevlogen!

in de pers

Er zit muziek in Pajottenland & Zennevallei!

do 29 aug 2019

Er zit muziek in Pajottenland & Zennevallei! Klassieke concerten in de regio Pajottenland & Zennevallei september 2019 - januari 2020

Data

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Mini extra ticket met code: 17.1 euro
  • Midi extra ticket met code: 15.3 euro
  • maxi extra ticket met code: 13.5 euro

Extra

Nieuwe formule met genummerde plaatsen in de tribune.

duur:
1e deel +-65 minuten
2e deel +-60 minuten
We voorzien een pauze van 20 minuten.

Tip! Bestel je drank op voorhand en vermijd zo wachttijden tijdens de pauze. 

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be