SOULSISTER

SOULSISTER 30 JAAR - 30 HITS

Soulsister staat voor 30 jaar hits. En dat wordt gevierd met een jubeleumtournee met een repertoire dat doorheen de jaren alleen maar aan glas heeft gewonnen. Wegens groot succes (en vooral ook heel veel goesting) zetten ze hun viering verder in 2017. Snel tickets bestellen voor dit feestje is de boodschap!

In het najaar van 1986 kwam de debuutsingle van Soulsister uit. You get to me werd door pers én publiek enthousiast onthaald en betekende het begin van een unieke carrière in de Belgische popgeschiedenis. Soulsister reeg de hits aan elkaar, tourde met Sting door Europa en haalde de Amerikaanse Billboard Hot 100. Precies dertig jaar na hun debuut plande Soulsister een jubileumtournee langs de Vlaamse theaters met een repertoire dat in dertig jaar alleen maar aan glans heeft gewonnen. Wegens groot succes (en ook wegens veel goesting) zullen Jan Leyers en Paul Michiels ook dit najaar samen optreden. De tournee van 2016 langs meer dan 30 zalen was in een mum van tijd uitverkocht (en de vraag naar tickets blijft). Soulsister zal in najaar 2017 met veel plezier deze theatertour hernemen en ook halt houden in CC de Meent.

Soulsister - The Way To Your Heart

Soulsister - The Way To Your Heart

███████████████████▌HD / HQ Official Music Video ███████████████████▌ Soulsister - The Way To Your Heart soulsister the way to your heart official music video hq hd original lyrics live cover remix i keep on searching for the way to your heart try to believe it's getting better

bekijk ook

ISH AIT HAMOU

AANGENAAM, IK BEN ISH

20 apr 2018

20u15

Ongetwijfeld kent u ondertussen Ish Ait Hamou. Met AANGENAAM,…

Data

uitverkocht

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 32 euro
  • Maxi-abonnement tot -25%: 24 euro
  • Midi-abonnement tot -15% : 27.4 euro
  • Mini-abonnement tot -5%: 30.4 euro
  • Lerarenkaart: 31 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

met Paul Michiels & Jan Leyers

Infofiche