JAN DELVAUX & DJ BOBBY EWING

BELPOP BONANZA QUATTRO + BELPOP FEESTJE IN DE FOYER

De apostels van de Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis.

Belpop Bonanza Quattro is de vierde theatershow van het melomane duo uit Leuven. De beste stukken uit Belpop Bonanza (° 2013) en Belpop Bonanza Bis (°2015) werden in 2016 samengebracht in de marathon Belpop Bonanza Royale. De twee deden vijf grote zalen aan waar ze nog niet hadden gestaan, waaronder de AB (Brussel) en De Roma (Borgerhout). Alles was uitverkocht. Goed voor 4.000 toeschouwers. De saga wordt duidelijk gesmaakt. En dus gaat ze verder. Materiaal te over trouwens. Aflevering 4 wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in elkaar. Belpop Bonanza Quattro is een reisprogramma in vier etappes. Delvaux en Ewing zetten hun 4 x 4 aan en racen langs vier plaatsen waar geschiedenis is geschreven door grote namen uit binnen- en buitenland. Neen, niet Antwerpen of Luik. En ook niet Boechout of Bilzen. Verrassing… Belpop Bonanza Quattro maakt deel uit van een alsmaar groter wordend geheel. De heren gaan platen uitbrengen op hun eigen Belpop Bonanza Records. Jan heeft een nieuw boek klaar met de mooiste verhalen uit de Belgische popgeschiedenis. En ondertussen toert hun poulain André Brasseur, de koning van het hammondorgel, met brede glimlach verder. Hop hop Belpop.Quotes:“Na alles wat je in Belpop Bonanza te weten komt, sluit je ons land, met al zijn kleine imperfecties en foute vestimentaire keuzes op Eurosong, onvermijdelijk in de armen. De show is een must see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin.” - Het Nieuwsblad “Een zeldzame combinatie van kwaliteit en humor.” - Een toeschouwer

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing - Belpop Bonanza Royale (verslag Het Journaal)

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing - Belpop Bonanza Royale (verslag Het Journaal)

Verslag Het Journaal (Eén) - 2 maart 2016 Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing hebben een grote boon voor de Belgische pop en rock. Ze hebben er al 2 gewaardeerde theatershows over gemaakt: Belpop Bonanza (2013) en Belpop Bonanza Bis (2015).

bekijk ook

KOMMIL FOO

SCHOFT

8 feb 2018

20u15

Het leven is een geniepig schoftje… het slaat, zalft, schuurt…

THE BOOTLEG BEATLES

+ SIXTIES-FEESTJE IN DE FOYER

9 feb 2018

20u15

De beste Beatles Tribute Band komt naar België voor een…

LAÏS

LAÏS OMHELST DE KLEINKUNST

26 apr 2018

20u15

De dames van Laïs kiezen uit de schat aan nummers…

URBANUS

TRECTO PNIX

27 apr 2018

20u15

Na 3 jaren toeren met een luidruchtig rockbandje heeft URBANUS…
uitverkocht

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 20 euro
  • Maxi-abonnement tot -25%: 15 euro
  • Midi-abonnement tot -15% : 17 euro
  • Mini-abonnement tot -5%: 19 euro
  • Lerarenkaart: 19 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing.

Met achteraf een belpopfeestje met DJ Bobby Ewing

Infofiche