THERE THERE COMPANY

AS LONG AS WE

AS LONG AS WE is een fysiek onderzoek van de concepten die eigen zijn aan partneracrobatie: balans en vertrouwen, kracht en breekbaarheid, steun en overgave. Als acrobatie foutloos wordt uitgevoerd, zien we enkel dat: perfectie. Intiem en in-your-face: een voorstelling om u tegen te zeggen.

Hand op hand acrobatie vereist balans en vertrouwen, kracht en breekbaarheid, steun en overgave. Als een acrobatische figuur foutloos wordt uitgevoerd, zien we enkel perfectie. AS LONG AS WE wil tonen wat erachter ligt: eindeloos herhalen, het onvermogen om samen te werken, de soms lachwekkende zinloosheid van het proberen. En af en toe wel het perfecte samenspel. Naast twee artiesten, honderd witte koffiekopjes op scène: net als de lijven, sterk en toch breekbaar. THERE THERE Company stript zijn circuskunsten van alle circus-preconcepties. Ze zoeken naar wat voor hen de essentie is in deze jonge kunstvorm. THERE THERE Company, dat zijn Toon Van Gramberen en Hanna Mampuys. Leuvense circusartiesten die debuteerden met de voorstelling TYPO en hun gezelschap Deux sans Trois. Deze voorstelling is ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

THERE THERE Company

THERE THERE Company - As long as we (Teaser)

As long as we is a research into the concept of hand to hand acrobatics. Balance and trust, strength and vulnerability, support and commitment. We want to show what is behind the perfection of a well executed 'trick'. In a landscape of 100 white coffee cups two bodies engage in working together.

Praktisch

  • Basistarief: 14 euro
  • Maxi-abonnement tot -25%: 10.5 euro
  • Midi-abonnement tot -15% : 11.9 euro
  • Mini-abonnement tot -5%: 13.3 euro
  • Lerarenkaart: 13 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

Creatie en spel: Hanna Mampuys & Toon Van Gramberen
Duur: 55 minuten
Dramaturgisch advies
:
Tim Behren
Productie:
THERE THERE CompanyCo
productie:
Theater op de markt, Perplx

Met de steun van De Vlaamse Overheid, Circuscentrum Vlaanderen, Latitude 50, 30CC, cultuurcentrum de borre en Miramiro.

Leeftijd: 12+

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be