WIM MERTENS DUO

Cran Aux Oeufs tour

Wim Mertens is een internationaal gerenommeerd Belgisch componist. Hij speelt piano, klassieke gitaar en zingt met een karakteristiek hoge stem. Een unieke kans om een internationaal opererend artiest van dit formaat in onze schouwburg aan het werk te zien in een duo-bezetting.

Het hedendaagse Brussel, het oude Rome en het oude Griekenland: het nieuwe album CRAN AUX OEUFS is een amuzikaal-fictionele triptiek waarin de connecties tussen lied, poëzie en werkelijkheid afgetast worden. Ter gelegenheid van het verschijnen van CRAN AUX OEUFS bereidt Wim Mertens momenteel een reeks optredens voor in verschillende bezettingen.Wim Mertens zal grote delen van de triptiek CRAN AUX OEUFS opvoeren in duo-bezetting (piano & viool). De componist zal verschillende composities van de albums CHARACTERSKETCH, WHAT ARE WE, LOCKS, TO DO? en DUST OF TRUTHS brengen. Sinds zijn opnamedebuut in de jaren 80 is hij uitgebreid op tournee geweest in vele landen en zijn catalogus van klassieke hedendaagse muziek telt meer dan 65 albums.

Struggle for pleasure - Wim Mertens

Struggle for pleasure - Wim Mertens

Wim Mertens ensemble Live at de Roma, Antwerp, Belgium - September 30th, 2005 All music composed, arranged and produced by Wim Mertens Published by Usura 2006, 2008 All rights reserved Website: http://www.wimmertens.com Facebook: https://www.facebook.com/WimMertensOfficial/ Twitter: https://twitter.com/WimMertensBE

bekijk ook

DUO ROELAND HENDRIKX - ANNIE LAVOISIER

KLARINET EN HARP

zo 22 apr 2018

11u00

Het meest zangerige instrument, de klarinet, gecombineerd met het meest…

DELANNOYE-ANDRIOLI/ESTIÉVENART-GERSTMANS

DOUBLE BILL JAZZCONCERT

do 7 jun 2018

20u15

We sluiten ons jazzseizoen af met een heerlijke double Bill.…

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Maxi-abonnement tot -25%: 13.5 euro
  • Midi-abonnement tot -15% : 15.3 euro
  • Mini-abonnement tot -5%: 17.1 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

Praktisch:
Uitvoerders: Wim Mertens: piano & zang Tatiana Samouil: viool

duur: 60min. - pauze - 35min. 

Infofiche