COMPAGNIE CECILIA/ARNE SIERENS

ZINGARATE

Bereid je voor op een uniek 'middeleeuws vracht-wagenspel' op drie vrachtwagens. Als publiek reis je mee in een kleurrijk avontuur van goedhartige maar heftige smeerlappen uit 'een stad van alle tijden' waar geweld, religie en liefde zich onontwarbaar verstrengelen. Afstotelijk maar opwindend authentiek. Zo kun je deze getormenteerde stedelingen nog het best omschrijven. Doordrenkt van gevloek en frustraties, maar toch altijd enorm eerlijk en grappig. Ze trekken je mee in bad om samen met hen te ontdooien en te proberen al die nijpende en ongemakkelijke frustraties uit te zweten.Zingarate is Italiaans voor 'zware kloterijen' en klinkt als een woeste ode aan de Italiaanse opera RIGOLETTO en massa's Italiaanse films uit de jaren 70. Of bezie het als een Vlaamse mix van zingen en karate.

www.compagnie-Cecilia.be
www.arnesierens.be

Zingarate

ZINGARATE trailer

Hoe ga je om met gebroken liefde? En hoe sta je aan het bed van iemand die op sterven ligt? Donatella wil haar leven omgooien. Weg van fictie, terug naar de realiteit. Uiteraard staat Vincent te popelen om een handje te helpen met haar verhuis. Net dan valt de verhuiswagen in panne...

in de pers

DeMorgen - 'Zingarate' van Compagnie Cecilia: Gentse opera buffa met kartonnen dozen

ma 21 aug 2017

Compagnie Cecilia speelt haar nieuwe voorstelling Zingarate in openlucht. Het resultaat is een zeer geslaagde tragikomiedie met een volkse inslag, die tegelijk amuseert en ontroert.

De Standaard - Onstuimig als een zomerlief

ma 21 aug 2017

In zijn allereerste openluchtvoorstelling schildert Arne Sierens met grove penseelstreken. Zingarate is een passioneel Italiaans (vracht)wagenspel, met een einde dat voelt als een gemakkelijkheidsoplossing.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be