BEAUTY & THE BEAST

FILM

De Disneyklassieker BEAUTY AND THE BEAST vertelt een van de meest geliefde verhalen aller tijden. Het iconische verhaal en de bekende personages komen tot leven in een spectaculaire live-action-adaptatie van de animatiefilm.

Na SNOW WHITE, THE JUNGLE BOOK en TARZAN is dit opnieuw een live- action- remake van een Disneyklassieker. BEAUTY & THE BEAST vertelt het fantastische verhaal van Belle, een intelligente, mooie en onafhankelijke jonge vrouw die gevangen wordt genomen door een Beest in zijn kasteel. Belle trotseert haar angsten en raakt zo bevriend met het betoverde personeel van het kasteel en ontdekt langzaamaan dat achter het angstaanjagende uiterlijk van het Beest een echte Prins schuilt met een hart van goud...

Over BEAUTY & THE BEAST:
De mooiste live - actionvertaling zit in de animatie. Want alles, van de theepot tot het Beest, is digitaal werk. En daar schuilt een groot gevaar in, omdat de cartooneske uitvoering van de 2D-tekening niet noodzakelijk werkt in drie dimensies. De makers vonden een perfecte manier om figuren als kandelaar Lumière en tafelklok Cogsworth realistische, doch levende attributen te doen lijken. Ook al ken je het verhaal, kun je sommige liedjes woordelijk meezingen. Deze BEAUTY & THE BEAST verrast op onverwachte momenten. En bovenal: hij doet wat een goede Disneyfilm hoort te doen. Hij zorgt voor een stomme glimlach op je gezicht, die er de rest van de avond nog moeilijk afgaat. (De Morgen – Robin Broos)

De beelden in de film zitten vol met prachtige kleuren en details. Als Belle even een Sound- of- Music- momentje heeft, zien we ook de prachtige omgeving. Het kasteel van het Beest ziet er uitgebreider en gedetailleerder uit. Disney levert met de nieuwe live- actionversie van BEAUTY & THE BEAST een zeer geslaagde variant van het succesvolle sprookje af. De casting is goed, de beelden zijn prachtig, de muziek herkenbaar. Fans van vroeger en mensen die voor het eerst met de film in aanraking komen, zullen (wederom) betoverd uit de bioscoopzaal naar buiten lopen en de bioscoopzalen zullen zeggen: “Be our guest!” (Filmvandaag.nl – Reyer Krikke)

Beauty and the Beast - Official Trailer

Beauty and the Beast - Official Trailer

De nieuwe trailer van Beauty and the Beast! #BeOurGuest vanaf 29 maart 2017. Abboneer je hier: http://bit.ly/DisneyNLYouTube Volg Disney: Facebook: http://facebook.com/DisneyNL Instagram: http://instagram.com/DisneyNL Twitter: http://twitter.com/DisneyNL YouTube: http://youtube.com/DisneyNL

in de pers

VERTIGO door Steven Tuffin - Recensie Beauty and the Beast

21 mrt 2017

“Dit is veel meer dan een geslaagde update van een Disneyklassieker, het is een hulde aan filmmagie oud en nieuw.”

DE MORGEN door Robin Broos - 'Beauty and the Beast' doet wat een goede Disney-film hoort te doen

15 mrt 2017

Eigenlijk was er niet veel nodig om van Beauty and the Beast een geslaagde 2.0-versie te maken. De Disney-klassieker uit 1991 zat zo goed in elkaar, dat het de eerste animatiefilm werd die kans maakte op de Oscar voor Beste Film.

bekijk ook

FOLKBAL 2017

SNAARMAARWAAR

30 aug 2017

21u00

Groot gezellig gratis folkbal met SNAARMAARWAAR op het Winderickxplein te…

Toon je kunsten/Fabrieksburen

BEERSEL

2 sep 2017

14u00

Op deze eerste zaterdag van september hebben de Beerselse jeugdverenigingen…

MUSEUMBUS - DEN HAAG

Gemeentemuseum: De ontdekking van Mondriaan

14 sep 2017

07u30

Gemeentemuseum Den Haag neemt in de zomer van 2017 de…

VERNIEUWD GENTS VOLKSTONEEL

HET HUISBEZOEK

23 sep 2017

20u15

Een schaamteloze parodie op de klassieke boulevardkomedie, met dubbele bodems…

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • kassa: 7 euro

Extra

Verenigde Staten, 2017

Regie: Bill Condon

Met o.a.: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregoren, Emma Thompson

Duur: 123 min.

Originele versie, NL/FR ondertiteld.

Infofiche