CONCERT AAN HUIS

Zin in een concertje? Laat corona je niet tegenhouden. Uit in Vlaanderen tipt vijf manieren om de beste bands naar je huiskamer te halen.

RADIO 1 SESSIES 
Radio 1 zet de beste Belgische artiesten samen op een podium voor verrassende covers. Dat levert bijzondere combinaties op, in een prachtig decor: Luc De Vos, het Zesde Metaal, Eefje De Visser, Novastar, Triggerfinger ...
Bekijk de Radio 1 sessies integraal online

AB CANAPÉ
Concertzaal AB zet iedere dag een ander concert in de kijker via AB Canapé. Ze startten ze met een concert van Iggy Pop uit 1999 en eentje van Coldplay. 
Volg ABtv voor meer concerten!

EVIL PENGUIN TV
Een streepje jazz? Via Evil Penguin TV kan je de allerbeste Belgische jazz en klassieke muziek streamen. Deze maand is dat uitzonderlijk helemaal gratis.

CHRISTINE & THE QUEENS 
Zangeres Christine van Christine & The Queens is niet van plan om te stoppen met optreden. Elke avond om 23u duikt ze de studio in en zendt ze via Instagram een concertje uit. 

YOUTUBE
YouTube staat natuurlijk vol concerten, maar het niet niet makkelijk om de goeie opnames eruit te halen. Gelukkig zijn er gebruikers die dat filterwerk al voor jou hebben gedaan. Bedankt!
74 iconische en volledige concerten, van Moby en The Cure tot Nirvana en James Brown

DOOR UIT IN VLAANDEREN

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be