FANTASTIC BEASTS OF DUMBLEDORE

FILM

“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” van Warner Bros Pictures is het nieuwste avontuur in de Wizarding World™ gecreëerd door J.K. Rowling.

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem echter niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die start, samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker, een gevaarlijke missie waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren ontmoeten en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

De sterrencast van de film bestaat uit Oscarwinnaar Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”), de twee keer voor een Oscar genomineerde Jude Law (“Cold Mountain”, “The Talented Mr. Ripley”), Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle, Oliver Masucci, Valerie Pachner en Mads Mikkelsen.

TRAILER

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 7 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

VS - 2022
Regie: David Yates
Duur: 144 min
Met o.a.: Jude Law, Eddie Redmaye, Ezra Miller, Mads Mikkelsen,…
Genre: Fantasy
Versie: Engels - NL/FR ondertitels

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be