SCARBO

PARKCONCERTEN

Het saxofoonkwartet Scarbo is geïnspireerd op het gelijknamige gedicht van Aloysius Bertrand over een klein duiveltje dat zich in de schaduw schuilhoudt, wachtend om met een virtuoze pirouette te verschijnen om daarna weer te verdwijnen in de duisternis.

Met Brussel als uitvalsbasis gaan ze de samenwerking aan met lokale topkunstenaars. Zo werken ze samen met Yuika Hashimoto van Anne Teresa De Keersmaekers danscompagnie ROSAS. Hun diverse culturele en artistieke achtergrond creëert een klimaat van creativiteit en kruisbestuiving.

De individuele leden van Scarbo hebben een hele lijst aan internationale prijzen op hun palmares staan en werkten reeds samen met ensembles en orkesten zoals: deFilharmonie (BE), Brussels Philharmonic (BE), Spectra Ensemble (BE), Ensemble Intercontemporain (FR), Symfonieorkest van de Koninklijke Muntschouwburg (BE), Bl!ndman (BE), P.A.R.T.S (BE), het Collectief (BE), Nadar Ensemble (BE), Filharmonie Japan (JP), Tokyo Philharmonic (JP), Filarmonica della Scala (IT), Gustav Mahler Jugendorchester (DE), Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia (IT), Wiener Jeunesse Orchestra (AT), NtGent (BE), Belgrade String Orchestra (SR), Odessa Chamber Orchestra (UKR), One Trick Pony (BE), Vokalconsort Berlin (DE), Anemos Saxofoonkwartet (BE), Koninklijke muziekkapel van de Gidsen (BE), Orchestra Philharmonique Royal de Liège (BE), Theater Aachen (DE).

Om deze voorstelling veilig te laten verlopen zijn er enkele maatregelen nodig, mogen wij vragen deze maatregelen zeker door te nemen voor u naar een voorstelling komt.

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

Pieter Pellens: baritonsaxofoon

Nele Tiebout: sopraansaxofoon

Bart Van Beneden: altsaxofoon

Asagi Ito: tenorsaxofoon

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be