DEEP BRIDGE

SNEEUWWITJE, DE MUSICAL (4+)

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd van haar verlost te zijn. Maar wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

De hoofdrol wordt gespeeld door Line Ellegiers. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, de Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspersen, Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Helle Vanderheyden is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke.

Een sprookjesklassieker voor iedereen vanaf 4 jaar!

Een geweldige instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families, zo omschrijf je de musical SNEEUWWITJE het beste. Het gezelschap pakt uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje: een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. De magie van het oeroude sprookje wordt moeiteloos afgewisseld met veel humor en catchy liedjes.

Leuk detail voor de kids: kom gerust verkleed naar de musical!

Sneeuwwitje, de musical mag je niet missen omdat....

Sneeuwwitje, de musical mag je niet missen omdat....

'Sneeuwwitje' is net als 'Doornroosje' en 'Assepoester' een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste ...

Jong én oud zijn dol op Sneeuwwitje!

Jong én oud zijn dol op Sneeuwwitje!

Dit weekend ging 'Sneeuwwitje', de nieuwste familiemusical van Deep Bridge, in première en de zaal ging uit zijn dak! Mis deze betoverende musical vol humor,...

Data

Praktisch

  • Abonneekorting 21-22: 26 euro
  • Basistarief: 28 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 27 euro

Extra

Met o.a.: Line Ellegiers, Aaron De Veene, Jasmine Jaspers, Laurenz Hoorelbeke, Charlotte Campion en Isabelle Heremans.

Productie: Deep Bridge

deuren: 14:30
start voorstelling: 15:00
einde voorstelling: 16:25

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be