DEEP BRIDGE

SNEEUWWITJE, DE MUSICAL (4+)

Na o.a. DOORNROOSJE en ASSEPOESTER komt de prachtige spektakelmusical SNEEUWWITJE naar Alsemberg. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van haar. Maar wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen? Een sprookjesklassieker voor iedereen vanaf 4 jaar!

De hoofdrol van Sneeuwwitje wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen (o.a. bekend van het jeugdprogramma Helden op Ketnet). Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, de Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van het al iets meer gerimpelde Bobonneke.

Een geweldige instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families, zo omschrijf je de musical SNEEUWWITJE het beste. Het gezelschap pakt uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje: een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. De magie van het oeroude sprookje wordt moeiteloos afgewisseld met veel humor en catchy liedjes.

Leuk detail voor de kids: kom gerust verkleed naar de musical!

Sneeuwwitje, de musical mag je niet missen omdat....

Sneeuwwitje, de musical mag je niet missen omdat....

'Sneeuwwitje' is net als 'Doornroosje' en 'Assepoester' een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste ...

Jong én oud zijn dol op Sneeuwwitje!

Jong én oud zijn dol op Sneeuwwitje!

Dit weekend ging 'Sneeuwwitje', de nieuwste familiemusical van Deep Bridge, in première en de zaal ging uit zijn dak! Mis deze betoverende musical vol humor,...

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Abonneekorting 21-22: 26 euro
  • Basistarief: 28 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 27 euro

Extra

Met o.a.: Maureen Vanherberghen, Aaron De Veene, Jasmine Jaspers, Laurenz Hoorelbeke, Charlotte Campion en Isabelle Heremans.

Productie: Deep Bridge

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be