ASSEPOESTER

DE MUSICAL (6+)

Na het succes van DOORNROOSJE is er ook dit seizoen plaats voor een magische en ontroerende sprookjesmusical: ASSEPOESTER. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. Jong en oud zullen genieten van deze fantasierijke voorstelling, prachtige kostuums en aanstekelijke liedjes.

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefmoeder verplicht om hele dagen te wassen, te poetsen, te strijken en te koken. Tot de koning op een dag een groot bal organiseert voor alle meisjes in het land om op zoek te gaan naar een bruid voor de prins. De stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan, maar daar steekt de goede fee een stokje voor.

Zij tovert Assepoester om tot prinses met een prachtige jurk, glazen muiltjes én een grote koets. Assepoester vertrekt stiekem naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken.

'Assepoester' de familiemusical

'Assepoester' de familiemusical, nu te zien in Antwerpen, Gent & Hasselt

'Assepoester' is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. Info en tickets op deepbridge.be

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • vlieg afbeelding
  • Basistarief: 30 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 29 euro
  • Mini extra ticket met code: 28.5 euro
  • Midi extra ticket met code: 25.5 euro
  • maxi extra ticket met code: 22.5 euro

Extra

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Helle Vanderheyden: Assepoester
Thomas Van Goethem: Prins Victorian
Laurenz Hoorelbeke: Titus
Jasmine Jaspers: Fien
Wanda Joosten: Koningin
Nicoline Hummel: Goede Fee

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be