MARY POPPINS RETURNS

FILM

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film MARY POPPINS RETURNS . Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte supernanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Deze nieuwe versie is net zo hartverwarmend en vrolijk als de originele MARY POPPINS uit 1964. Voel je voor een avond weer even kind!

Over MARRY POPPINS RETURNS:

Marshall heeft zichtbaar goed gekeken naar de eerste film, zonder in de val te trappen om alles zomaar klakkeloos te kopiëren. Het is alsof hij een mentale checklist heeft opgesteld, van details die noodzakelijk zijn voor Mary Poppins. En dan hebben we het niet over ‘Supercalifragilisticexpialidocious’ of belachelijke Amerikaans-Britse accenten. Wel over dat oprechte gevoel dat mensen hebben die vorige film. Over de heerlijke kleuren en beklijvende liedjes. Over het type personages (de schoonsteenveger wordt lantaarnopsteker, de voorvechter voor vrouwenstemrecht wordt vakbondsvrouw). Maar ook over de combinatie live-action en animatie, wanneer de magie van Poppins kracht moet bijgezet worden. (De Morgen – Robin Boos)

Voormalig theaterregisseur Rob Marshall heeft zo veel liefde en kennis in dit nieuwe verhaal gestopt dat de minpunten niets afdoen aan het warme gevoel dat hij genereert. MARY POPPINS RETURNS is in deze verwarrende tijd precies de filmervaring die we nodig hebben, vol oprechte verrassing en verbazing. Omarm het kind in jezelf en hervind de verwondering! (Filmtotaal – Arjan Welles)

Mary Poppins Returns - Trailer (NL Ondertiteld) - Disney NL

Mary Poppins Returns - Trailer (NL Ondertiteld) - Disney NL

Mary Poppins Returns is te zien in Originele versie en Nederlands Gesproken versie. Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven.


binnenkort in CC de Meent

Data

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

2018 – Verenigde Staten
Regie: Rob Marshall
Met o.a.: Emily Blunt, Meryl Streep, Angela Lansbury.
Orginele versie, Nl./Fr. ondertiteld.
Duur: 130 min.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be