RITA EN KROKODIL

SCHOOLFILM

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerige vriendje Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou eigenlijk best kunnen dat Rita en Krokodil niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Maar Rita’s fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven. Samen leren zij vissen, proberen zij een egel te temmen, gaan zij kamperen in de bergen en als het sneeuwt racen zij op de slee of op de ski’s. Zij reizen zelfs naar de maan! Een echte vriendschap tussen twee avonturiers.

Rita en Krokodil is een geweldige ode aan verbeelding en fantasie, in een reeks van acht korte animatiefilmpjes. Uiterst geschikt voor kleuters, wereldreizigers, jonge avonturiers en hun ingebeelde vriendjes.

Pers:
"Eenvoudig maar doeltreffend getekend, lieflijk en charmant, maar ook kleurrijk, grappig en muzikaal." - Cinemagazine.nl

Rita en krokodil | trailer | JEF

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Krokodil woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou eigenlijk best kunnen dat Rita en Krokodil niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be