ARABELLA

SCHOOLVOORSTELLING

Arabella is een bijzonder meisje. Ze spreekt vele talen en kent vele kunstjes. Samen met Pepe Bonito en hun muis Rittepetit reizen ze de wereld rond. Arabella heeft een glazen bol, een toverbol!

Arabella is een magische voorstelling voor de allerkleinsten in een wonderlijk decor met veel muziek. Het publiek zit mee in het prachtige decor dat doet denken aan een circus! De verrassende combinatie van muziek, licht, poppen en toverkunsten maken van Arabella een magische theaterbelevenis voor zowel klein en groot!.

Na de voorstelling kunnen de kinderen zich uitleven met honderden jongleerballen en een verzameling bijzondere muziekinstrumenten in het jongleerballenparadijs.

"Wij genoten vandaag van Arabella, een voorstelling boordevol prachtige muziek!
We werden meegenomen in een wondere wereld, ergens ver weg. Onze kleuters dromen vannacht vast verder van al dat moois! Dankjewel!" - juf Annemie uit Hamme

"De voorstelling was alweer fantastisch! De muziek, de verlichting, het jongleren, de diabolo, het schimmenspel, Rittepetit, de muis, de muziekdoos….SUPER! Graag, maak nog veel van deze dingen. De kinderen en ik zijn fan!! Jullie zijn gewoonweg magisch!" – juf Hilde Laureys – De vlinderboom Avermaat

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be