DE KWETSBAREN

FABULEUS

In deze jongerenproductie mixt acteur, (audio)maker en schrijver Rashif El Kaoui filosofie met pulp en sciencefiction. Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk is? The Hunger Games meets Das Experiment.

De opdracht is eenvoudig. Rondom u bevinden zich acht ramen. Achter deze ramen bevinden zich acht kamers. In elke kamer zit een persoon. Zeven van hen zal u eigenhandig doden aan het einde van deze uitdaging.

Rashif El Kaoui speelde als jongere in de fABULEUS-producties Wolfsroedel (2006) en Jeanne (2007). De afgelopen jaren speelde hij o.a. in Malcolm X, Drarrie in de nacht, Who’s afraid of Virginia Woolf? van KVS en in de theaterbewerking van Een Jihad van Liefde bij Rataplan. Voor Het Zuidelijk Toneel maakte hij recent nog De Bastaard. Voor De Kwetsbaren werkt hij samen met Sofie Joan Wouters, die o.a. ook in Wolfsroedel van fABULEUS speelde. Ze heeft intussen haar eigen gezelschap Hirngespinst. Als actrice en maker werkte ze mee aan projecten met o.m. hetpaleis, BRONKS en Laika. Daarnaast is ze ook te zien in films en televisiereeksen, waaronder het nieuwe seizoen van Dertigers.

GRATIS bus voor -26 jarigen

Voor deze unieke voorstelling voorzien we een GRATIS bus voor jongeren vanuit verschillende cultuurcentra heen en terug naar CC de Meent. Wil je gebruik maken van deze busdienst? Dan kan je dit samen boeken met je "-26 ticket".   

Wedstrijd

Neem deel aan de wedstrijd/challenge en maak kans op €250 dat je kan besteden in de verschillende cultuurhuizen in onze regio (CC de Meent, CC Westrand, CC 't vondel, CC De Ploter, CC Coloma) !

Hoe neem je deel ?

  1. Spot één van de witte zeshoeken in de regio.
  2. Ga in de zeshoek staan en neem een foto zodat de zeshoek zeker mee zichtbaar is. 
    Nog beter : Maak een filmpje  en laat weten wat jou uniek maakt ! 
  3. Plaats deze foto of filmpje op jouw sociale media en tag "#dekwetsbaren" en minstens één (liefst meerdere) van de meewerkende partners : @ccdemeent, @cctvondel, @westranddilbeek, @ccdeploter, @brulspl, @jonginbeersel, @jongindilbeek, @jonginHalle, @zender

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Buurtabo+: 16 euro
  • Basis: 18 euro
  • -26 jaar: 10 euro
  • Abonneekorting: 16 euro

Extra

Concept, tekst & regie: Rashif El Kaoui
Co-regie & spelbegeleiding: Sofie Joan Wouters
Dramaturgie: Peter Anthonissen
Spel: Malak Atif, Rein De Koninck, Arachine Horn Gehrke, Theodora Mangoutas, Amani Mbayo, Ayman Sitiane, Helena Tengan, Jayne Van Ginckel & Sofie Joan Wouters/Lauranne Paulissen Scenografie: Wannes Deneer

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be