KRIS DANE & MILO MESKENS

DOUBLE BILL

De Antwerpse Brusselaar & wereldburger Kris Dane maakte met ‘Rose Of Jericho’ een instant classic, dixit De Morgen. Zijn warme, intieme stem laat niemand onbewogen.
Hij maakte ooit deel uit van de allereerste dEUS-bezetting, speelde nadien in heel wat bands (o.a. Ghinzu) en krijgt nu eindelijk de lof die hij verdient met zijn solo-carrière. Zijn songs klinken alsof ze begin de jaren zeventig geboren zijn ergens in het Westen van de Verenigde Staten. Verwacht je aan mooie, poëtische teksten, knappe refreinen. Fijne platen leveren meestal fijne concerten op, dat weten we al langer. Ook benieuwd hoe Kris Dane zijn mooie warme plaat live zal vertalen?Milo Meskens is sinds begin 2014 actief onder eigen naam. Ook met zijn liveband brengt hij een eigenzinnige mix van pop, folk en blues in de stijl van Ben Howard, Jeff Buckley, James Bay & co. In 2015 werd hij geselecteerd tot finalist in De Nieuwe Lichting (StuBru) en kreeg de kans om in heel wat mooie plekken op te treden (AB, Rivierhof, Botanique, Boomtown,…) Begin 2016 werd zijn debuutsingle ‘Here With Me’ onmiddellijk benoemd tot Hotshot op StuBru, belandde op één in de Afrekening. Van een binnenkomer gesproken! "De Jeff Buckley van Deinze", aldus Isolde Lasoen.

bekijk ook

ZITA SWOON GROUP

NOTHING THAT IS EVERYTHING

8 apr 2017

20u15

Met ‘Nothing That Is Everything’ maakt Zita Swoon Group een…

L'ETRANGER

FILM

23 apr 2017

20u00

Moussa is een pas geïmmigreerde Senegalese voetbalcoach bij het BX…

FREDDY DE VADDER

FREDDY ON ICE

28 apr 2017

20u15

Freddy De Vadder komt aangegleden met een nieuw spetterend avontuur:…

JANEZ DETD PUNK ROCK HIGH SCHOOL

+ JANEZ DEDT DJ SET

30 apr 2017

20u15

Na de mega succesvolle reünieshows van vorig jaar spelen de…

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 16 euro
  • Maxi-abonnement tot -25%: 12 euro
  • Midi-abonnement tot -15% : 13.6 euro
  • Mini-abonnement tot -5%: 15.2 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 15 euro

Extra

Kris Dane solo.Band Milo Meskens: Milo Meskens (gitaar, zang) - Benjamin Jacobs (keys) - Steven De Smedt (gitaar) - Ruben Degeest (bas) - Midas Wouters (drums)

duur: 2 x 60min (met pauze)

Infofiche