GEERT VERMEULEN, WALTER POPPELIERS & ARNE LEURENTOP

KRUIPOLIE

KRUIPOLIE is versterkt ko(s)-misch muziektheater. Een voorstelling met eigentijdse clownerie, absurditeit en fantasie met diepgang. Humor met de krop in de keel.Met Geert Vermeulen en Walter Poppeliers (ex-De Nieuwe Snaar) & Arne Leurentop (man achter het eenmansorkest And They Spoke in Anthems).

Niets is wat het lijkt, niemand is iemand zoals je dacht, of had verwacht. Zelfs jijzelf verrast je, je bent niet wie je denkt te zijn. Kaarslicht is geen kaarslicht, maar een oneindige reeks opeenvolgingen van ontsteken en uitdoven. Toch zeggen we ‘kaarslicht’, toch zeggen we pindakaas, viool, huppeltrut, choco-as, spiegelbeeld, roddeltante, potgrond, suikerwafel, tuttebel, hondenlul, snapshot, Ringland, Syrië-strijder, K3, De Nieuwe Snaar, koperdieven, zandzak, deurdweil, okkernoot, gepeupel, rand-debiel, lieve vrouw...Toch zeggen we de woorden.

Drie mannen, drie vraagtekens, driemaal niet dat wat ze lijken te zijn. Met behulp van wat olie wringen ze zich naar dat ene punt dat echt is. Kruipolie.(U kan nog steeds een andere voorstelling kiezen, die ook niet zal blijken te zijn wat ze is.)

Geert Vermeulen en Walter Poppeliers werkten reeds lange tijd samen in De Nieuwe Snaar. Daarnaast realiseerden ze samen enkele jeugdvoorstellingen. De complementariteit in hun geesten zorgt steeds voor het nodige vuurwerk! Arne Leurentop is de man achter het eenmansorkest And They Spoke in Anthems, waarmee hij zijn alom geprezen debuut June uitbracht. Hij speelde ook als muzikant bij o.a. Liesa Van Der Aa, Sir Yes Sir, PJDS en Helder, en maakte muziek-theater-voorstellingen bij theater Luxemburg, Froefroe, 4Hoog en HET PALEIS.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be