BART PEETERS

OP DE GROEI

Meer dan twee jaar geleden namen Bart en zijn Ideale Mannen afscheid van de Vlaamse podia. Na vier studioalbums,10 jaar ononderbroken toeren en 800 uitverkochte voorstellingen in Vlaanderen en Nederland nam Bart Peeters de tijd om een frisse neus te halen.

Die frisse neus is ondertussen een feit en Bart en zijn mannen hebben er ongelooflijk veel zin in. ‘Op de Groei’ is de naam van de nieuwe cd en de nieuwe tour. Je kan je verwachten aan een mix van folk, wereldmuziek, cabaret, zelfs een beetje hiphop en een vleugje jazz.
Het repertoire wordt gekozen uit de nieuwe cd ‘Op de Groei’, maar ook de liedjes uit zijn eerdere Nederlandstalige werk komen aan bod.
Bart Peeters wordt weer omringd en verwend door zijn lievelingsmuzikanten.
 
CC de Meent wenst je een concert om volop van te genieten.

Bart Peeters - Op de Groei

in de pers

De Morgen - Bart Peeters in Arenberg: Extreme muzikale escapades in evenwicht

wo 13 mei 2015

Je zag het meteen: Bart Peeters heeft het podium gemist, maar het omgekeerde is ook waar. Het zichtbare plezier waarmee zowel hij als zijn band in de Antwerpen op het podium stonden werkte aanstekelijk.

Het Nieuwsblad - Bart Peeters in de Capitole: Dansen in de zijgangen

do 20 nov 2014

De concerten van de ,rustige’ Bart Peeters, die voor de nummers van zijn nieuwe cd alweer heel diep in zijn eigen binnenste keek en de wereld rond hem observeerde, een saaie bedoening zouden geworden zijn. Verre van., het publiek danste in de zijgangen

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be